Chytrá aplikace od Loxone zlepší váš prožitek z domácnosti

/, Software/Chytrá aplikace od Loxone zlepší váš prožitek z domácnosti

Chytrá aplikace od Loxone zlepší váš prožitek z domácnosti

Stáhnete rolety, nastavíte intenzitu světla, zatopíte a příjemný rodinný večer může začít, aniž byste se museli zvednout z pohovky. Díky aplikaci od Loxone máte svůj dům doslova ve vlastních rukou a nezáleží na tom, zda jste právě doma, v kanceláři, nebo si užíváte dovolenou v zahraničí. Inteligentní dům a chytrá aplikace jsou dokonalým spojením pro vaše domácí pohodlí.

Hlavním cílem chytré aplikace Loxone je nový, komfortní pocit z ovládání domácnosti, jaký jste doposud neměli možnost zažít. Aplikace je dostupná bezplatně pro systémy iOS i Android bez ohledu na to, jestli využíváte mobil, tablet, nebo webový prohlížeč svého počítače — přizpůsobí se tak, aby vám ovládání co nejvíce vyhovovalo.

Ovládání domu mobilem, tabletem nebo počítačem

Funkce, které vám zpříjemní bydlení

Dostupná škála funkcí začíná od nejzákladnějších úkonů po prvky, které byste od podobné aplikace nečekali. Inteligentní regulace teploty, ovládání alarmu, nebo správa světelných scén pro jednotlivé části domu, to už dnes patří k běžnému standardu chytrého bydlení. Aplikace od Loxone jde ale v mnoha ohledech dál a neustále své funkce rozvíjí. Mezi nové součásti patří například požární centrála, která pomocí spolupráce s kouřovými detektory a teplotními senzory dohlíží na váš dům a ručí za vaše bezpečí v případě vypuknutí požáru. Chytrý budík, díky kterému můžete své ranní probouzení propojit s automatickým otevřením rolet i spuštěním vaší oblíbené hudby přes Music Server, nebo synchronizace s domácím intercomem, takže se vždy můžete jednoduše podívat, kdo vás přišel navštívit. Chytrý intercom navíc pořizuje také fotografie a tím pádem získáte dokonalý přehled také zpětně za celý den.

Stručné představení Loxone aplikace

Máte svou domácí saunu? Není nic snadnějšího, než ji vzdáleně nechat připravit na váš návrat. Individuální programy umožňují volbu teploty, vlhkosti i osvětlení. Relaxaci po náročné práci už nestojí nic v cestě. Novinkou je také služba Wallbox, kterou ocení majitelé elektromobilů. S Wallboxem totiž můžete snadno ovládat a monitorovat nabíjení vašeho auta pohodlně a bez starostí.

Jednotlivé úkony si navíc můžete naplánovat i dopředu pro případ, že se budete pohybovat na místě bez potřebného signálu. Samozřejmostí systému jsou notifikace v případě splnění zadané činnosti i pravidelné statistiky využívání, nebo spotřeby energie. Přehled o všech funkcích si můžete udělat přímo na stránce Loxone.

Domácí centrála na stěně

S aktuální verzí Loxone App 6 přišla také inovace v možnostech ovládání, kterou je tzv. režim na zeď — ten umožňuje jednoduše přeměnit váš domácí tablet v ovládací centrálu. Stačí přístroj pomocí držáku připevnit na stěnu a máte vystaráno. Všechny důležité funkce na velké přehledné obrazovce. Rychlý a precizní pomocník pro celou rodinu.

Ovládání aplikace je intuitivní, takže se nemusíte bát složitého zaučování. Během několika odzkoušení budete svůj dům ovládat jako profesionálové. Systém Loxone zlepší váš prožitek z bydlení a zaručí vám to pravé domácí pohodlí.

Autor: |2017-07-31T23:21:53+02:001. 4. 2016|Komfort, Software|Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Chytrá aplikace od Loxone zlepší váš prožitek z domácnosti

O autorovi:

Dan Šácha s chutí objevuje tradiční kultury odlehlých zemí, stejně jako žasne nad pokrokem moderní vědy a zkoumá technologie, které mají ambice změnit svět. Zatímco připravuje nové články, chytrá zařízení si postupně hledají cestu do jeho domova.